CP1_1190

Monitor de respirație pentru bebeluși Nanny BM-02

Nanny este recomandat copiilor care cântăresc de la minimum 2 kg până la maximum 15 kg. Utilizarea ideală este în primul an de viață al copilului, în perioada critică în care pot apărea condiții periculoase, cum ar fi sufocarea pe pernă, vărsături, regurgitare, alergii, boli neașteptate și, mai presus de toate, temutul SIDS (SMSS – Sindromul morții subite la sugari). Nanny nu necesită nicio întreținere periodică. Se recomandă inspecția periodică (testul funcțional) a dispozitivului o dată pe săptămână.

Monitorizarea respirației bebelușilor - o caracteristică unică

Semnal vizual și acustic puternic

Destinat copiilor de la 2 kg la 15 kg

De ce să alegi monitorul Nanny

Monitor de respirație certificat conform legislației U.E. și avizat de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România

Dispozitiv Medical European

Dispozitive Nanny

Alege varianta care se potrivește pentru copilul tău

Produse
  • Produse

Husă de ploaie pentru cărucioare sport

89,99 lei
Atunci când se folosește husa de ploaie nu se poate întoarce mânerul, dar husa acoperă întreg căruciorul până la roți, inclusiv coșul de depozitare. Toate cărucioarele: JOIE, Pali magic, kočárky značky CAM, EGG Quail, Inglesina, kočárky značky Lecrerc, TFK Buggster, Baby Point furtuna, Baby Design travel, Handy, Walker, Espiro magic, Chicco liteway, Petite&Mars Easy, Cam Agile, Quinny Zapp, Quinny Jezz 2016, Gesslein S5 4x4, Hauck Sport 2016, Chicco Echo s madlem, G Mini Beny Golfky, Peg Perego. Pentru toate cărucioarele de golf mai mici.

Husă de ploaie pentru cărucior Exclusive Duo Line

125,99 lei
Pentru cărucioare cu landou pentru gemeni, modelat cu decupaje pe structura caruciorului. Exemple de cărucioare: Easy walker duo, Firstwheel City Twin, Emmaljunga Twin Cangaroo.

Husă de ploaie pentru landou

89,99 lei
Pentru landouri de mărime medie, lungimea coșului mai mare de 80 cm. Potrivit pentru tipuri de cărucioare cu un coș adânc, de ex.: JOOLZ geo, Maxi-cosi, Moon relax edition, Venici tinum, Anex m/type, Tako baby, Dolga fit, Inglesina aptika XT, ABC design, CAM techno, Bebetto luca, Bugaboo fox 3, Neonato puro off road, Hauck, Cam Pulsar 2014, Peg Pérego,  Dorjan Prestig P2, Dorjan Danny Sport Prim, Depemo Turran ECO, Dorjan Danny Sport Baby, Baby Design Lupo, Lupo Comfort, Husky, Dotty, X-Lander X-Move

Husă de ploaie pentru scaun de mașină

65,69 lei
Husa de ploaie este fabricată din folie PVC certificată fără ftalați. Acoperă tot scaunul de mașină. În partea de sus are o deschidere pentru aerisire. Prin această deschidere se poate prinde  mânerul scaunului de mașină ca să fie transportat. Husa de ploaie are căptușeli PES de lungă durată și rezistente la lumină, își va păstra culoarea chiar și prin expunerea la apă. Husa de ploaie este pentru scaunele de mașină pentru copii de până la 13 kg.

Husă pentru picioare pentru scaun de mașină Soft, Gri

44,99 lei
Husa pentru picioare este o protecție fiabilă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Este realizată din două materiale laminate împreună, care sunt Softshell neted pe partea din față și microfleece moale și cald pe partea din spate. Avantajele acestui material funcțional este faptul că este rezistent la apă și vânt, elimină transpirația și încălzește perfect.

Husă picioare Duo Softshell, Negru

179,99 lei
Husa este o protecție fiabilă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Husele firmei EMITEX vor proteja copilul din cărucior împotriva umidității, frigului și a vântului. Prinderea de cărucior sau scaun de mașină este practică cu ajutorul unui elastic și a unei catarame, ceea ce permite prinderea fixă a husei pe diferite locuri ale căruciorului sau scaunului de mașină.

Husă picioare pentru cărucior Soft Universal – neagră

152,99 lei
Husa de picioare UNIVERSAL se folosește pentru majoritatea cărucioarelor sport și a cărucioarelor combinate. Husa protejează împotriva efectelor adverse ale vremii, protejează copilul din cărucior împotriva umidității, frigului și a vântului. Prinderea este practică la cărucior, scaun de mașină, cu ajutorul unor benzi elastice și cleme, ceea ce permite prinderea fermă a husei pe diverse locuri ale căruciorului sau scaunului de mașină. Husa se strânge în partea de jos cu un șiret cu frână, buzunarul creat protejează apoi copilul în zona picioarelor iar husa se adaptează căruciorului.

Husă roată cărucior – negru

22,49 lei
Accesoriu practic pentru cărucior, folosit de oricine care parchează căruciorul în interior și dorește să prevină murdărirea sau deteriorarea mecanică a podelei. Este potrivită pentru roata cu diametru de până la 33 cm, până la o lățime maximă a roții de 7,5 cm.
Părerea clienților este importantă pentru noi

Recenzii

Blog

Articole recente

Descoperă cele mai interesante articole