Cum funcționează

La fiecare respirație semnalizează lumina verde. Dacă bebelușul nu respiră pe o durată de 20 de secunde, sau dacă frecvența respirației sale scade sub 8 respirații pe minut, începe să lumineze lumina roșie și se pornește alarma. Câteodată doar simpla alarmă ajunge pentru a trezi bebelușul din somnul profund și începe să respire iar.

Cum se instalează Nanny

Așezați salteaua cu senzor pe fundul patului, așa cum se arată în figura alăturată. Centrul saltelei cu senzor trebuie să fie aproximativ în poziția pieptului/toracelui copilului. Senzorul trebuie să fie pe o suprafață netedă, solidă și fără vibrații. Dacă există doar o plasă metalică care susține patul, adăugați o suprafață netedă (lemn, placaj) între salteaua cu senzor și plasa în sine. După poziționarea saltelei cu senzor sub saltea, introduceți bateriile în unitatea de control și fixați-o pe pat cu centura de fixare cu care este prevăzută. După conectarea cablului senzorului la unitate, Nanny este pregătit să funcționeze. După ce ați pus copilul în pat, porniți unitatea de control (acest lucru este confirmat de un semnal sonor și de un test funcțional al tuturor luminilor). Lumina verde clipește în funcție de respirația și mișcările bebelușului. În cazul unei alarme, sirena sună și lumina roșie se aprinde. Indicatorul luminos roșu al bateriei clipește când capacitatea bateriei este redusă. Instrucțiunile de instalare (în română) sunt incluse în pachet. Le puteți, de asemenea, descărca mai jos:

BM-02_RO_Manual Instrucțiuni

Sigur în timpul somnului

Nanny este cel mai utilizat monitor de respirație pentru bebeluși din Europa, fabricat de Jablotron, lider mondial în sistemele de alarmă.  Instalarea monitorului Nanny este foarte simplă și este ușor de folosit de către oricine: mame, tați și bunici.