Ce este Nanny și de ce este esențial

Nanny este un monitor de respirație care supraveghează încontinuu mișcările și respirația bebelușului, oferind un avertisment timpuriu în caz de pericol posibil. De fapt, Nanny emite o alarmă acustică și vizuală puternică dacă respirația bebelușului se oprește mai mult de 20 de secunde sau scade la un ritm respirator sub 8 respirații pe minut.

Nanny vă permite să raportați la timp cazurile de pericol posibil (sufocare cu perna, vărsături, regurgitație, alergii, boli bruște) și, mai presus de toate, temutele SIDS (Sindromul morții subite la sugari), salvând la timp viața copilului dumneavoastră. Salteaua cu senzor BM-02, poziționată sub salteaua de pat, detectează cele mai slabe mișcări ale pieptului copilului. Semnalele de la senzori sunt transmise către unitatea de control, care confirmă regularitatea respirației și mișcarea bebelușului.

Fără wireless! Dispozitivul funcționează prin cablul furnizat, nu are niciun contact fizic cu copilul, nu generează nicio formă de energie și niciun fel de unde electromagnetice potențial periculoase. Fără priză electrică! Nanny funcționează cu baterii AA simple, de lungă durată și nu are nevoie de curent de la prizele de perete, evitând astfel orice pericol de electrocutare. Aceste caracteristici fac ca Nanny să fie unic, inimitabil, certificat.

De ce Nanny

Dispozitiv medical certificat

Nanny este un dispozitiv medical certificat, care a trecut toate testele clinice. Acest monitor de respirație este absolut sigur pentru copii și este folosit atât de către maternități cât și de către creșe în întreaga lume. Avantajul este o manipulare ușoară și semnalizare acustică clară, pe care o auziți chiar și prin ușa închisă.

Instalarea Nanny este foarte simplă, rapidă și o poate face oricine. Bateriile se introduc ușor în unitatea de control. Durata lor de viață este foarte lungă și atenționarea privind schimbarea bateriilor se produce cu mult timp înainte. În plus nu necesită nicio mentenanță specială.

De ce Nanny nu are rivali?

Nanny este singurul monitor de respirație pentru bebeluși certificat ca dispozitiv medical european și este produs în Europa. 

Nanny a trecut cu succes teste clinice stricte. Este utilizat în mii de case de către părinții grijulii, în creșe, maternități și secțiile de pediatrie ale celor mai bune spitale internaționale. Majoritatea monitoarelor pentru bebeluși de pe piața românească nu au certificare de dispozitiv medical.

Nanny are una dintre cele mai utilizate saltele cu senzor de pe piață, este foarte ușor de utilizat și este portabil. Unitatea de control poate fi poziționată pe pătuț sau pe perete cu posibilitatea de a o plasa într-o altă cameră (dispozitiv de amplasare pe perete și cablu suplimentar de 5 metri inclus în pachet). Nanny are o garanție de 2 ani.