Achitarea comenzii se poate face astfel:

  1. Ramburs: la primirea coletului/coletelor se plătește curierului suma înscrisă pe colet (ea coincide cu cea din factura emisă pe baza facturii proforme la care se adaugă costul transportului), fără niciun fel de taxe suplimentare
  2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)
  3. Transfer bancar: prin Ordin de Plată – expedierea coletului se face numai după intrarea banilor în contul SC MORAVIA TRADE SRL, Cod Fiscal RO13049146, deschis la Banca ING, IBAN – RO91 INGB 0000 9999 1303 5394, urmând ca la detalii plată să se specifice numărul confirmării primite aferente comenzii Dvs.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard) 

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)

se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision! 

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit. 

Echipa Somnlinistit.ro