Conform legii puteți returna produsele achiziționate în maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, dacă acestea sunt în condiții perfecte (în aceleași condiții în care au fost livrate) fără urme de uzură sau deterioare ale produselor sau a ambalajului, fără să fie folosite, însoțite de toate etichetele produsului și de documentele fiscale / factura fiscală.

Când comandați fiți siguri că ați ales produsul dorit deoarece retururile sunt acceptate în măsura în care sunt îndeplinite anumite condiții, și anume:

  1. Ați trimis un email la info@somnlinistit.ro în care explicați de ce anume doriți returnarea produsului sau ați sunat la numărul de telefon de pe site și ați comunicat problema.
  2. NU ați desigilat și nu ați modificat sub nicio formă modul original în care produsul a fost livrat.

* La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, însoțite de factura de achiziție.

* Sub nicio formă nu se admit la retur produse care au fost desfăcute, folosite, testate și nu au etichetele intacte.

* Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare și nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervăm dreptul de a refuza produsul.

  1. Ați primit aprobarea de a trimite produsul înapoi de la operatorul nostru care a luat la cunoștință motivul pentru care doriți returnarea produsului. Tot acesta vă va spune și care este modalitatea de retur acceptată, diferită de la caz la caz.

– Produselor li se va analiza integritatea, iar după ce această condiție este îndeplinită, banii vor fi returnați.

Toate aceste clauze și condiții sunt prevăzute în:

– Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

– Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Dacă doriți doar schimbul cu alt model, atunci menționați acest lucru și produsul nou pe care îl doriți.  După trimiterea emailului cu informarea despre returnarea produselor, noi vom trimite în cel mai scurt timp curierul la adresa la care s-a expediat produsul pentru a-l ridica în vederea returnării. Costul Transportului de retur este suportat de către cumpărător. Dacă în situația puțin probabilă în care returul este cauzat de un defect de fabricație al produsului, atunci transportul este GRATUIT !

Adresa de retur este: Str. Costache Marinescu nr 28, București, Sector 1, SC Moravia Trade SRL

Conform legii, compania noastră va înapoia valoarea produselor returnate în cel mult 30 de zile de la data denunțării, prin transfer bancar în contul specificat de client.

Produsul este conform cu Directiva 93/42 /EEC privind dispozitivele medicale.

Echipa Somnlinistit.ro