Nanny BM-02 este, spre deosebire de majoritatea celorlalte monitoare de respirație, certificat ca dispozitiv medical european și a fost testat clinic. Nanny este folosit nu numai la domiciliu de către familii, ci și în multe secții de obstetrică și pediatrie din cele mai bune spitale internaționale. Nanny este singurul monitor de respirație pentru bebeluși certificat ca dispozitiv medical fabricat în Europa. Nanny a fost conceput în așa fel încât copilul să nu îl poată dezactiva (urmând instrucțiunile din manual). Nanny poate fi luat cu ușurință în orice călătorie. Unitatea de control se detașează în câteva secunde. Monitorul de respirație pentru bebeluși Nanny nu are puncte de contact cu bebelușul. Salteaua cu senzor nu emite radiații de niciun fel, nu are efecte negative asupra corpului uman și nu restricționează copilul în mișcare. Nanny monitorizează respirația și mișcările bebelușului și emite o alarmă sonoră și vizuală. De fapt, trebuie să aveți un acces ușor la unitatea de control, astfel încât să poată fi oprită când se ia copilul din pătuț. Nanny are cea mai mare saltea cu senzor dintre toate celelalte monitoare de respirație pentru bebeluși. Nanny este alimentat de două baterii AA, bebelușul nu riscă să se rănească din cauza electrocutării.  Are un consum redus de energie. Durata de viață a bateriei este în medie de șase luni. Nanny a fost testat ca fiind cel mai bun monitor de respirație pentru bebeluși de pe piață, evaluat de celebra revistă britanică Baby & toddler.

Da, Nanny nu are nicio influență directă asupra bebelușului și nu emite radiații dăunătoare. Este alimentat de la baterie, deci nu există riscul de electrocutare. Este sigur, nu are puncte de contact cu copilul și poate fi instalat cu ușurință urmând instrucțiunile (incluse în pachet), nu poate fi accesat și manipulat de către copil. Dimensiuni saltea cu senzor 305X500X15mm.

S-ar putea să fiți surprinși, dar majoritatea monitoarelor de respirație pentru bebeluși vândute pe piața noastră NU AU CERTIFICARE DE DISPOZITIV MEDICAL. Aceasta înseamnă că dispozitivele NU au fost supuse testelor clinice independente și NU au fost examinate și, prin urmare, aprobate de Serviciul European de Sănătate. Nanny a fost supus testelor independente și a primit certificarea europeană a dispozitivelor medicale pentru utilizare în unitățile de sănătate (spitale, clinici pentru copii). Acest lucru vă oferă asigurarea că Nanny este un produs de calitate. Se recomandă să luați în considerare un monitor de respirație certificat ca și dispozitiv medical dacă decideți să cumpărați unul.

NU, nu folosește rețeaua wireless și există câteva motive întemeiate pentru care nu o folosește. Dacă monitorul fără fir pierde conexiunea dintre tableta senzorului și unitatea de control, se va declanșa un semnal de alarmă fals. Pot exista interferențe externe care ar putea modifica buna funcționare a dispozitivului de control. Undele electromagnetice ar fi în contact strâns cu bebelușul.

Da. Nanny trebuie verificată în mod regulat, pentru a constata dacă funcția ei este limitată în vreun fel. Fiecare monitor de respirație pentru bebeluși are nevoie de verificări funcționale periodice, deoarece este un dispozitiv extrem de sensibil și îndeplinește o funcție de prevenire foarte importantă pentru siguranța bebelușului nostru. Verificarea faptului că Nanny funcționează corect durează doar 20 de secunde. Este recomandat să verificați funcționalitatea Nanny în mod regulat, cel puțin o dată pe săptămână. Acest lucru asigură funcționarea corectă a monitorului. Ori de câte ori mutați monitorul, trebuie să verificați funcționalitatea corectă. Amintiți-vă, o alarmă vă salvează copilul.

Nu. Nanny nu poate reacționa în timpul alarmei active. Nanny este un dispozitiv capabil să monitorizeze respirația și mișcarea bebelușului și să răspundă prompt cu o alarmă vizuală și acustică puternică în caz de potențial pericol. Deci, în cazul unei alarme, părinții trebuie să se grăbească să verifice fizic semnele vitale ale bebelușului. Prin urmare, este esențial ca părinții sau orice altă persoană care are grijă de copil să poată auzi alarma în caz de pericol.

Pentru a monitoriza gemenii, veți avea nevoie de două monitoare separate Nanny. Fiecare copil trebuie să poată avea propria saltea cu senzor și unitate de control. Este de asemenea necesar să vă asigurați că fiecare copil are propriul pat. În fiecare pat trebuie așezat un monitor de respirație pentru bebeluși Nanny individual.

Salteaua nu trebuie să depășească grosimea de 12 cm. O saltea standard pentru bebeluși / copii are în medie o grosime de cel mult 9-10 cm.

Este recomandat, în timp ce bebelușul doarme, să scoateți obiectele sau jucăriile din pătuț /leagăn care pot provoca vibrații sau mișcări. Nu așezați copilul în pătuț lângă obiecte care vibrează, încălzitoare sau aparate de aer condiționat.

Dacă copilul folosește în mod obișnuit mai multe pătuțuri/leagăne, de exemplu dacă doarme de obicei, în afară de propria casă, în casa bunicilor, la creșă, la babysitter, într-o casă de vacanță, în diferite pătuțuri, într-o casă cu mai multe etaje etc. Folosind salteaua cu senzor suplimentară, monitorizarea constantă a copilului este garantată în mai multe locuri, evitând necesitatea instalării și dezinstalării de fiecare dată a saltelei cu senzor Nanny plasată în pătuțul/leagănul din casă. Va fi suficient să aduceți cu dvs. doar unitatea de control practică și mică.

Nu. Pentru a monitoriza gemenii, veți avea nevoie de două monitoare separate Nanny. Fiecare copil trebuie să poată avea propria saltea cu senzor și unitate de control.

Produsul are o perioadă de garanție de 2 ani. Pentru mai multe detalii privind condițiile vizitați pagina Garanție.

Da. Nanny este avizat de către Agenția Natională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.

Este posibil să cumpărați monitorul de respirație Nanny BM-02 exclusiv de pe acest site oficial, făcând clic pe elementul de meniu CUMPĂRĂ ACUM și urmând pașii descriși. SC MORAVIA SRL este singurul furnizor oficial al produsului din Romania. Singurul monitor pentru bebeluși Nanny de pe piață este modelul BM-02. Nanny BM-02 original este livrat exclusiv ambalat în cutia sa de transport marcată cu siglele Nanny și Jablotron.

Este posibil să cumpărați Nanny de pe site-ul www.somnlinistit.ro. Puteți alege între următoarele metode de plată:

  1. „RAMBURS la livrarea prin curier”;
  2. „ONLINE prin www.euplatesc.ro”;
  3. „TRANSFER BANCAR” înaintea livrării coletului.

LIVRARE ÎN 24/48 ORE (sâmbăta și sărbătorile legale sunt excluse) începând cu ziua următoare primirii comenzii/plății. Mărfurile vor fi expediate prin intermediul serviciului de curierat și le puteți urmări traseul utilizând numărul de AWB pe care vi-l vom trimite în același timp cu expedierea.

Da. Plasați Nanny în pătuțul Next2Me între saltea și bază. Când Nanny este în funcțiune, distanțați pur și simplu pătuțul Next2Me (chiar și de doar câțiva centimetri) de patul părinților, în fază de odihnă/somn a bebelușului. Eventualele roți ale leagănului/pătuțului trebuie să rămână blocate în timpul fazei de odihnă/somn a copilului.